lauantai 1. lokakuuta 2011

Vihdoinkin!

Heti alkuun kerron, etten ole ihan varma, miten tämän blogin kanssa käy. Olen aikoinaan kirjoittanut kohtalaisen suosittua blogia, mutta sen jälkeen on ollut vain epäonnistuneita yrityksiä, joista mieheni aina välillä jaksaa leikkisästi naljailla. Ei vaan riitä aika kirjoittamaan. Mutta yritetään nyt, jo ihan meidänkin takia, jotta saisimme kaiken taloon tehtävän rempan kirjoitettua ylös. :)


Perheeseemme kuuluu minä, mieheni ja kaksi pientä tyttöä. Esikoinen on 2-vuotias ja kuopus alle vuoden ikäinen. Mieheni pitäisi vielä aloittaa tekemään jossain vaiheessa diplomityötä. Hieman olen huolestunut, miten hänen jaksamisensa riittää kaikkeen. Ja miten oma jaksamiseni, kun tulen olemaan remontin takia aika paljon lasten kanssa kolmistaan.


Talo löytyi noin kolmen vuoden etsimisen jälkeen. On aivan mahdotonta sanoa, kuinka montaa taloa kävimme katsomassa, mutta kymmeniä niitä oli ellei jopa sata. Suurimmassa osassa oli aina jotain, mikä ei miellyttänyt. Neljästä talosta jätimme tarjoukset, kolme ei mennyt läpi, neljäs meni jopa kuntotarkastukseen asti, mutta tarkastuksessa paljastui niin isoja ongelmia että vedimme tarjouksen pois.


Mutta nyt, vihdoin kovan etsinnän jälkeen meillä on "käsissämme" vanha, pitkälti peruskuntoinen rintamamiestalo. Alakerta on asumiskunnossa ja keittiö uusittu, mutta kaikki muu meneekin uusiksi. Yläkertaan tulee makuuhuoneet ja ehkä suihku, alakerrassa on keittiö, wc, olohuone ja kirjasto. Kellariin tulee takkahuone, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja pannuhuone. Talo on öljylämmitteinen.


Tarkoituksenani on lisäillä tänne paljon kuvia remontin etenemisestä. Pohjakuvankin lisään heti, kun saan sitä hieman muokattua. Tervetuloa seuraamaan kirjoittelua! Alla huoneistokeskuksen kuva talosta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti