sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Pieni helpotus

Eilisessä päivityksessä puhuin homelöydöstä. Tänään mieheni oli asiaa tutkinut ja kyseessä onkin vain kalkkihärmettä eikä hometta. Pieni helpotuksen huokaus, vaikka eihän sillä nyt kovin suurta merkitystä ole. Homeesta on, ihan aiheestakin, tehty jotenkin todella iso mörkö ja sitä itsekin siihen hieman varauksella suhtautuu. Tärkeintä kuitenkin, että ongelmat löytyvät nyt, kun emme vielä asu talossa. Ei tule ongelmia korjaamisen kanssa.


Tämän päivän yllättävä löytö takkahuoneen seinästä, oli tuuletusräppänä, joka vei ulos. Mieheni ei ehtinyt tutkimaan, johtaako se oikeasti ulos vai onko se tukittu umpeen. Hassua, että se oli piilotettu villojen ja paneelien alle. Tosin mitä muutakaan voi olettaa, kun katsoo millaista jälkeä edelliset remppaajat ovat saaneet aikaan.




Yllä kuvassa takkahuoneen villojen alta löytynyt tuuletusräppänä. Kaikkea sitä löytyykin, kun lähtee purkamaan. :) Itse en käynyt tänään talolla ollenkaan, vaan mieheni oli siellä yksin remontoimassa. Nyt on takkahuoneesta villat ja koolaukset irti. Seuraavaksi edessä on paneelien pilkkominen polttopuiksi ja muovimaton repiminen irti kellarin/takkahuoneen lattiasta.

1 kommentti: