tiistai 1. marraskuuta 2011

Pientä vastatuulta

Viikonloppuna käytiin omakoti-messuilla miettimässä erilaisia ratkaisuja taloon. Sovittiin tälle viikolle tapaamisajat kahden eri ikkunavalmistajan kanssa: Skaalan ja Domuksen. Lisäksi pyysimme Tulikiveltä tarjouksen takasta ja sovimme takkamestarin käynnistä.


Pieni pettymys oli, että ikkunoiden toimituksessa menee 4-6 viikkoa, pahimmassa tapauksessa alkuvuoteen. Eipä siis tarvitse enää haaveilla ollenkaan mahdollisuudesta, että pääsisimme jouluksi uuteen kotiin. No ensi jouluksi sitten. ;) Elätän kyllä salaa pientä toivetta, ettei niissä menisi noin kauan, kun kuitenkin asennamme ikkunat itse.


Takkamestari kävi eilen tutkimassa takan paikan ja myös hän valitteli kiirettä, kun niin moni haluaa saada valmista ennen joulua. Toivoi, että jos vaan mahdollista, niin takka tulisi vasta tammikuun alussa. 

Meille piti tulla takka osittain rapatulla pinnalla, mutta kuulema se on hyvin epäkäytännöllinen lasten kanssa, joten päädyimme sitten kokonaan kaakeloituun. Rapattu olisi vain sopinut muurin kanssa paremmin, mutta on tuo kaakeloitukin kaunis. Vielä pitäisi päättää, onko kaakelit harmaita vai luonnonvalkoisia. Valkoinen olisi ehkä sisustuksellisesti helpompi. Takkamalli on siis Tulikiven Kaltio:  http://tulikivi.fi/tuotteet/KALTIO_Takka_kulmatakkauuni

Kuva: Tulikivi

Yläkerrassa on päästy jo villoittamaan seiniä. Sielläkin saattaa hommat hieman hidastua, kun pitää odottaa ikkunoiden toimitusta. Lisää päivitystä myöhemmin, nyt lasten kanssa touhuamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti