keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Remontti edistyy

Paljon on talolla ehtinyt tapahtumaan ja ensimmäiset isommatkin tilaukset on tehty. Eilen hyväksyttiin tarjoukset aiemmin mainitsemastani Tulikiven takasta ja Domuksen ikkunoista. Vaihdetaan nyt samalla ikkunat koko taloon. Takka sekä ikkunat tulevat yllättävän nopeasti: takan osat saapuvat jo parin viikon kuluttua ja asennus on joulukuun ensimmäisellä viikolla, ikkunat saapuvat myös joulukuun alussa.

Yläkertaa on villotettu ja sisäkattoa sekä wc:tä alettu rakentamaan. Meillä oli hieman eri käsitykset, mitä villaa seiniin laitetaan. Itse olisin halunnut selluvillaa, mutta ehtivät ostaa lasivillaa. Harmittaa tämä ratkaisu, mutta eipä sille enää mitään mahda. Hyvinhän nuo eristykset on varmasti tehty, joten en usko että mitään homehtumisen vaaraa edes tulee.
Katossa on finnfoamia, kunnon tuuletusraon kanssa tietty.

Tässä hieman kuvia, kuinka kattotuoleja on tuettu seinien poistamisen jälkeen. Kuvat puhukoot nyt puolestaan. Minun piti kysellä mieheltä selostuksia kuville, mutta kysyminen on jäänyt, kun näemme toisiamme nykyään niin vähän. Toivottavasti näistä kuvista on kuitenkin apua jollekin. :) Kuvissa näkyvät tolpat ovat pysyviä ratkaisuja.



Tolpat on tuettu lattiassa oleviin paksuihin hirsiin











Kattotuolien tukemista ylhäältä




















 Tänään pääsen itsekin taas talolle. Otan samalla kuvia tämänhetkisestä tilanteesta ja yritän loppuviikosta ehtiä laittaa niitä tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti