keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Takka

Selailin postauksia ja huomasin, että uusi takka on jäänyt vähemmälle huomiolle.


Mieheni reippaana kantoikin takan heti sisälle, kun se tuli ja näin ollen takka oli asennuspäivänä tarpeeksi kuiva. "Pieni" kuntosuoristus mieheltä, kun hän yksin kantoi miltei tuhannen kilon edestä takkatarvikkeita.

Takka osina


Ensin takan osat kasattiin ja se sai kuivua pari viikkoa. Sitten takkamestari tuli laatoittamaan sen. Nyt takka on saumasta vaille valmis ja olemme ajaneet sitä sisään. Joka päivä pitää polttaa vähän enemmän puita, alkaen 3kg ja päättyen 8kg. Jos oikein muistan, niin tänään on viimeinen sisäänajopäivä, sen jälkeen takka on valmis normaaliin käyttöön. Takan olisi varmasti saanut valmiiksi nopeamminkin, mutta meillä ei ollut mikään kiire ja takkamestari oli sairaana.

Saumausta vaille valmis

Yläkerrassa on saatu tehtyä rakenteet lasten makuuhuoneen seinille ja vaatehuoneelle. Nyt odotellaan sähkötarvikkeita ja ikkunoita, joiden molempien pitäisi toivottavasti vielä tällä viikolla tulla. 

Vaatehuone

Lasten makuuhuone

Olimme liian optimisia kuvitellessamme, että pääsisimme tammikuussa muuttamaan. Näillä näkymin muuttopäivä on joskus helmikuussa.

Jos en ehdi myöhemmin kirjoittelemaan, niin hyvää Joulua kaikille lukijoille ja menestyksekästä Uutta Vuotta!!


1 kommentti:

  1. Taidankin jäädä seurailemaan tätä ja katsomaan mitä upeaa saatte vielä aikaiseksi!

    VastaaPoista