keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Muutto!

Viikko sitten viikonloppuna pääsimme vihdoin ja viimein muuttamaan. Ihan ongelmitta muutto ei sujunut, kun muuttokuorma-auton nostolava vähän reissaili, mutta aika mutkattomasti kuitenkin. :)

Koko perhe nauttii isommasta kodista ja tilasta. Vielä kun saisi pahvilaatikot johonkin purettua... Meiltähän puuttuu vaatekaapit kokonaan ja vaatehuonekin on aika keskeneräinen.
Ensimmäisten joukossa hankimme eteisen vaatekaappiin sisusteet. Päätimme luottaa laatuun ja valitsimme elfaa. Samaa sarjaa tulee myös muihin vaatekaappeihin ja vaatehuoneeseen. Yritin joskus etsiä "standardimittaisia" kaappeja, mutta eihän sellaiset tällaiseen vanhempaan taloon sovi. Joko liian leveää, korkeaa tai matalaa. Sama juttu muuten ikkunaverhojen kanssa, josta postaus joskus myöhemmin.

Eteisen kaapin sisustaan olen hyvin tyytyväinen. Sisustaan kuuluu 2kpl 55cm104cm ritiläkoreja, 2kpl ritilähyllyjä kenkätelineenä ja vaatetanko. Kuvasta puuttuu vielä hattuhylly, joka on hankkimatta ja korien seinustaan kiinnitetty elfan oma koukkusarja. Pahoittelut kuvanlaatua, toisin kuin moni muu bloggaaja, minä en ole valokuvaaja.



Kyllä tämä tästä, tärkeintä että pääsimme vihdoin ja viimein muuttamaan. :)

2 kommenttia:

  1. Miten olette viihtyneet? Onko ollut oireilua? Vai tuntuuko talo ihan terveeltä?

    T. Skeptikko :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Hyvin ollaan viihdytty ja kaikki ovat olleet terveinä. :) Itseasiassa meillä on lapset olleet terveempänä kuin esimerkiksi viime vuonna tähän aikaan. Koko talossa on todella hyvä ilmanlaatu eikä vieraatkaan ole haistaneet mitään tunkkaisuutta. Muutenkin talo tuntuu terveeltä eikä ole tullut vielä epäilystä mistään.

    Kovilla pakkasilla alakerrassa on vähän viileämpää, mutta alakerrassahan on vielä purueristys, joka on todennäköisesti painunut vuosien saatossa. Siitäkin selviää takkaa lämmittämällä. Ulkolaudoitusta uusiessa uusitaan sitten myös alakerran eristystä.

    En ole ehtinyt päivittämään blogia, kun aika on rajallista. Tällä hetkellä meillä on menossa kuistin remppa. Se olikin aika huonossa kunnossa. Remppaaminen on vaan hitaampaa, kun muu elämä vie nyt enemmän aikaa ja mitään akuuttia tarvetta ei enää ole. Tulevien remppojen listahan on vielä pitkä, mutta onhan tässä vuosia aikaa.

    VastaaPoista