tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tapettipohdintaa

Olen aika kunnialla selvinnyt tapettien valinnasta. Ainoastaan tyttöjen makuuhuone hieman harmittaa, kun valitsemani kaksi tapettia eivät ehkä sittenkään sovi täydellisesti yhteen. Toivottavasti siihen tulevaisuudessa tottuu eikä eroa niin selvästi näy, kun huonekalut, verhot ja taulut on paikoillaan.

Ainoa tila, josta tapetti puuttuu, on yläkerran eteinen/aula. Haluan siihen harmaa/hopea-valkoisen raidallisen tapetin, mutta sen valinta tuntuu olevan kovin hankalaa. www.rintsikka.fi:n kirjoittajilta kyselin, mikä tapetti heillä on keittiössään. Se vaikuttaisi olevan juuri sopiva meidän eteiseen. Valitettavasti vaan sen tilausaika on RTV:llä niin pitkä, että se ei nyt ole ensisijainen vaihtoehto. Jos muuta en keksi, niin sitten tapetoidaan eteinen vasta muuton jälkeen. Kyseessä siis tämä tapetti: http://www.durosweden.se/fi/tapetinvalitsin-2?csState=WallpaperSelectionState&csPattern=3533&csWallpaper=4088
Tapetti ei ole noin kellertävä, mitä kuvassa näyttää.

Löysin myös toisen kivan tapetin RTV:ltä, mutta sen hinta oli sen verran huima etten saanut miestä suostuteltua siihen. :)
Yksi hyvä vaihtoehto olisi Laura Ashleyn tapetti:

Kuva: http://www.lauraashley.fi/app/shop/one/-/id/4756
Tuon värit taas ovat paljon voimakkaammat kuin kuvassa. Haluaisin ehkä kuitenkin enemmän kiiltävää pintaa.

Kolmas vaihtoehto on eco:n raidallinen tapetti, joka on pitänyt jo pidemmän aikaa ykköspaikkaa eteisen tapetiksi. Se olisi muuten täydellinen, mutta raidat ovat kellertäviä. Jotenkin tuntuu, että se on liian iso harppaus jos makuuhuoneissa on valkoista ja harmaata/hopeaa ja eteisessä sitten kultaista/beigeä.
Kuva: http://www.cello-info.com/index.php?com=1&maingroup=0&subgroup=6&product=17958

Onko kukaan nähnyt tuota econ tapettia seinässä? Onko se niin keltainen kuin mitä kuvassa ja koepalassa näyttää?
Myös vinkkejä raidallisista tapeteista otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti