perjantai 20. tammikuuta 2012

Meillä on seinät!

Yläkerrassa on nyt kipsilevyt seinissä. Joistain paikoista vielä puuttuu, mutta nyt se jo näyttää ihan talon yläkerralta eikä vain puruvarastolta. ;) Nyt näkee selkeästi huoneiden kootkin eivätkä ne nyt niin pieniä ole, mitä pelkäsin.

Meidän makuuhuoneen uudet ikkunat ja kipsiä seinissä

Yläkerran eteinen
 Remontissa siirryttiin seuraavaan vaiheeseen eli viemäriputkien uusimiseen. Vanhat rautaputket korvattiin uusilla muovisilla. Tämän takia piti alakerran vessa purkaa osiin, koska sen nurkasta menee viemäriputket yläkerran vessaan, keittiöön ja alas kellariin. 

Vessan lattia oli hieman mielenkiintoisesti tehty: muovimaton alla oli vesivaneri, jonka alla lautalattia. Lautalattia oli kiinni paksuissa hirsikoolauksissa ja niiden alla oli villaa. Villan alta löytyi luonnollisesti betoni.

Lautalattiaa

Lattia purettu betoniin asti. Nurkassa näkyy kellarin johtava reikä. Seinästä tulee menemään viemärin ja veden lisäksi keskuspölynimurille putkea rikkarasiaa varten.

Viemärit tehtynä
Tein eilen läpimurron olohuoneen hankalan tapetin kanssa, kun sain käsiini paremman lastan ja suihkepullon. Kyllä se tapetti vielä irti saadaan!


 Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti