keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Muutto!

Viikko sitten viikonloppuna pääsimme vihdoin ja viimein muuttamaan. Ihan ongelmitta muutto ei sujunut, kun muuttokuorma-auton nostolava vähän reissaili, mutta aika mutkattomasti kuitenkin. :)

Koko perhe nauttii isommasta kodista ja tilasta. Vielä kun saisi pahvilaatikot johonkin purettua... Meiltähän puuttuu vaatekaapit kokonaan ja vaatehuonekin on aika keskeneräinen.
Ensimmäisten joukossa hankimme eteisen vaatekaappiin sisusteet. Päätimme luottaa laatuun ja valitsimme elfaa. Samaa sarjaa tulee myös muihin vaatekaappeihin ja vaatehuoneeseen. Yritin joskus etsiä "standardimittaisia" kaappeja, mutta eihän sellaiset tällaiseen vanhempaan taloon sovi. Joko liian leveää, korkeaa tai matalaa. Sama juttu muuten ikkunaverhojen kanssa, josta postaus joskus myöhemmin.

Eteisen kaapin sisustaan olen hyvin tyytyväinen. Sisustaan kuuluu 2kpl 55cm104cm ritiläkoreja, 2kpl ritilähyllyjä kenkätelineenä ja vaatetanko. Kuvasta puuttuu vielä hattuhylly, joka on hankkimatta ja korien seinustaan kiinnitetty elfan oma koukkusarja. Pahoittelut kuvanlaatua, toisin kuin moni muu bloggaaja, minä en ole valokuvaaja.



Kyllä tämä tästä, tärkeintä että pääsimme vihdoin ja viimein muuttamaan. :)

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Vihdoin! :)

Terveisiä täältä laatikoiden ja ikea-kassien keskeltä. Lauantaina on vihdoinkin muuttopäivä.
Seuraavat kolme päivää tuleekin olemaan hyvin kiireisiä, koska talolla on vielä paljon siivoiltavaa ja kotonakin pitäisi ehtiä pakata.
Päätimme, että yläkerran kattolistat ja ikkunoiden pesu tehdään vasta muuton jälkeen. Yritän muistaa ottaa kuvia huoneista siivouksen jälkeen. Ihan hassua, kun talolla on niin autioita. Vielä omituisempaa on, että kohta siellä pitäisi asua. Siitä on tullut sellainen projekti, joka valmistuu "joskus" eikä ole edes sen enempää tullut siellä asumista mietittyä.

Iltapäivällä kauppoihin etsimään kupla- ja pakkausmuovia. Nimenomaan etsimään, koska minulla ei ole mitään hajua, mistä niitä voisi löytää. :)