tiistai 26. kesäkuuta 2012

www.rintsikka.fi

Olen hyvin aktiivisesti seuraillut rintsikka.fi:n blogia. Heillä on melko samanlainen ajatus sisustuksesta kuin minullakin. Nyt heillä on blogissaan arvonta menossa, käykääpä kurkkaamassa! rintsikka.fi/

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kuvia :)

Näköjään oli yksi päivitys jäänyt julkaisematta. Tässä siis kuvia muualta talosta. :) Kuvat otettu pari viikkoa sitten, kun kävin asentamassa sälekaihtimia yläkertaan. Kuvien ottamisen jälkeenhän on tapetoitu meidän makuuhuone ja yläkerran eteinen.

Alakerran vessa. Keskellä menee vielä kuviolaatta, joka ei kuvassa näy. :/

Kirjasto
Olohuone
Minun ja miehen makuuhuone
Yläkerran wc
Yläkerran aula
Lasten leikkihuone

Lasten makuuhuonetta
Lasten makuuhuonetta

Tapetointi on (melkein) ohi!

Tänään tuli vaarini kanssa tehtyä yläkerran eteinen ja olen siihen todella tyytyväinen. Maanantaina saimme tehtyä minun ja mieheni makuuhuoneen loppuun. Vielä on pientä hienosäätöä jäljellä, mutta nyt voi melkein jo sanoa, että tapetointi on ohi. :)

Tänään tuli napsittua kuvia. Pokkarillani ei ihan täydellisiä kuvia saa ja koska yläkerta on niin valoisa, tuntui että kaikkialta tuli vastavaloa.Yläkerta ei siis ole noin pimeä, miltä kuvissa näyttää. Pitää joskus yrittää kuvata miehen järjestelmäkameralla, jos sillä tulisi parempia kuvia.

Päädyin kuitenkin siihen econ raidalliseen tapettiin. Nyt sen ollessa seinässä olen täysin varma, että se oli oikea valinta. :)


Yläkerran eteinen portaista tullessa. Tapettina eco white 1050

Yläkerran eteistä

Minun ja mieheni makuuhuoneen nurkkausta. Tapetteina eco artist 5621 ja eco sand 3801

Meidän makuuhuonetta

Vielä pitäisi vaatehuone ja alakerran vaatekaappi maalata, listat asentaa paikoilleen ja pari pienempää juttua. Yritän toistaiseksi olla ajattelematta niitä juttuja, jotka pitää tehdä muuton jälkeen. :)

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tapettipohdintaa

Olen aika kunnialla selvinnyt tapettien valinnasta. Ainoastaan tyttöjen makuuhuone hieman harmittaa, kun valitsemani kaksi tapettia eivät ehkä sittenkään sovi täydellisesti yhteen. Toivottavasti siihen tulevaisuudessa tottuu eikä eroa niin selvästi näy, kun huonekalut, verhot ja taulut on paikoillaan.

Ainoa tila, josta tapetti puuttuu, on yläkerran eteinen/aula. Haluan siihen harmaa/hopea-valkoisen raidallisen tapetin, mutta sen valinta tuntuu olevan kovin hankalaa. www.rintsikka.fi:n kirjoittajilta kyselin, mikä tapetti heillä on keittiössään. Se vaikuttaisi olevan juuri sopiva meidän eteiseen. Valitettavasti vaan sen tilausaika on RTV:llä niin pitkä, että se ei nyt ole ensisijainen vaihtoehto. Jos muuta en keksi, niin sitten tapetoidaan eteinen vasta muuton jälkeen. Kyseessä siis tämä tapetti: http://www.durosweden.se/fi/tapetinvalitsin-2?csState=WallpaperSelectionState&csPattern=3533&csWallpaper=4088
Tapetti ei ole noin kellertävä, mitä kuvassa näyttää.

Löysin myös toisen kivan tapetin RTV:ltä, mutta sen hinta oli sen verran huima etten saanut miestä suostuteltua siihen. :)
Yksi hyvä vaihtoehto olisi Laura Ashleyn tapetti:

Kuva: http://www.lauraashley.fi/app/shop/one/-/id/4756
Tuon värit taas ovat paljon voimakkaammat kuin kuvassa. Haluaisin ehkä kuitenkin enemmän kiiltävää pintaa.

Kolmas vaihtoehto on eco:n raidallinen tapetti, joka on pitänyt jo pidemmän aikaa ykköspaikkaa eteisen tapetiksi. Se olisi muuten täydellinen, mutta raidat ovat kellertäviä. Jotenkin tuntuu, että se on liian iso harppaus jos makuuhuoneissa on valkoista ja harmaata/hopeaa ja eteisessä sitten kultaista/beigeä.
Kuva: http://www.cello-info.com/index.php?com=1&maingroup=0&subgroup=6&product=17958

Onko kukaan nähnyt tuota econ tapettia seinässä? Onko se niin keltainen kuin mitä kuvassa ja koepalassa näyttää?
Myös vinkkejä raidallisista tapeteista otetaan vastaan!