tiistai 1. toukokuuta 2012

Kaakeleita ja paneeleita

Remppa edistyy ja loppumetreillä ollaan. Yläkerran kylpyhuone on kalusteita vaille valmis, alakerran vessasta puuttuu kalusteiden lisäksi saumat.Yläkerrassa lastenhuoneissa on jo paneelikatto laitettuna, muiden huoneiden katot valmistuvat viikon sisällä. Sen jälkeen vielä katon maalaus kertaalleen, jonka jälkeen päästään vahaamaan lattiaa ja tapetoimaan.

Alakerran kylpyhuoneeseen tulee k-raudasta ostettu dolce vita-kaakeli ja kuviolaatta. Valitettavasti alla olevat kuvat ei oikein anna oikeutta laatoille. Tuota kuviolaattaa hieman mietittiin, koska hinta oli aika hurja. Kuitenkin päädyimme sen ottamaan, koska mielestäni se oli täydellinen. Tulemme talossa asumaan pitkään, joten on tärkeää että siellä on juuri meitä miellyttävät laatat.
kuva: www.cello-info.com
              
kuva: www.cello-info.com

Lattialaataksi tulee alla kuvassa näkyvä laatta. Se on hieman tummempi, mitä kuvassa näkyy.Yläkerran vessan laatanhan jo täällä aiemmassa postauksessa esittelin. Kalusteiden mietintä on vielä vähän kesken, mutta suihkukaapin jo tilasimme. Suihkukaappi aiheutti päänvaivaa, koska tila on pieni ja matala. Lisäksi olisi hyvä, että kaapissa olisi katto, vaikka vessassa kunnon ilmanvaihto onkin. Päädyimme sitten Noro Star hörysuihkukaappiin. Pientä luksusta arkeen. :)

kuva: http://www.remonttipuoti.com/noro-star-hoyrysuihku-p-1034.html

Paneeliksi halusin ehdottomasti 120mm leveän helmipaneelin. Sen löytäminen olikin hieman haasteellista, varsinkin valmiiksi maalattuna. Onneksi Mänstälän sahalta löytyi kohtuulliseen hintaan maalaamatonta paneelia, jotka saatiin suht nopeasti maalattua kertaalleen ennen asennusta. Toinen maalaus sitten, kun paneeli on jo katossa.

Paneelin malli ennen asennusta

Hieman huono kuva valmiista katosta

Kyllä se vielä tästä. :) Remontti on vienyt pidempään kuin kuvittelimme, mutta onneksi loppu jo häämöttää. Samalla kun pitää elää muutakin elämää, joten talolle ei ihan joka päivä ehdi. Tänään tutkin pihaa ja kukkapuskia, kaikkea kaunista on siellä kasvamassa. :) Iloisin yllätys oli valkovuokot, joita olen aina haaveillut omaan pihaan saavani.