maanantai 20. helmikuuta 2012

Vielä kuukausi!

Miehen kanssa tuli eilen puhetta remonttiaikataulusta. Olen ajatellut, että se on "joskus" enkä sen enempää ole asiaa pähkäillyt. Nyt mies alkoi kyselemään, kauanko haluamieni tapettien toimitusaika on. Niiden tapettien toimitusaika on yli 3 viikkoa, joten nyt meni suunnitelmat uusiksi. Kuulema viimeistään kuukauden päästä muutetaan. 

Enpä yhtään ollut tajunnut, että niissä menee niin kauan. Onneksi keksin heti yhden korvaavan tapetin, vielä pitäisi selvittää mistä sitä saa. Kyseessä siis Sanduddin muumi-kuvioinen tapetti tyttöjen makuuhuoneeseen. Muuten samanlainen kuin kuvassa, mutta harmaana. Tarkoitus olisi laittaa yhdelle seinälle tätä ja muille seinille sitten jotain vaalean harmaata.

Kuva: http://www.sandudd.fi/files/kuvapankki/Muumit/kuva3.jpg
Muutenkin alkaa olemaan koko talon värimaailma selvillä. Muutoksia saattaa vielä tulla, mutta tällä hetkellä värimaailmana on harmaa, valkoinen ja beige.


Yläkerran lattia on kaiketi tänään tullut valmiiksi. Ainostaan yläkerran aulan vaatekaapin ja pyykkikuilun kohta on tekemättä. Otin miehen kännykällä yksi päivä kuvia, mutta hän ei ole ehtinyt vielä niitä minulle asti laittamaan. Tässä siis vain yksi huono kuva tyttöjen makuuhuoneesta, kun lattiaa alettiin tekemään. 


Yläkerran kylpyhuone on myös aika hyvässä vaiheessa. Viemäröinnit on tehty ja lujalevyt seinässä. Siitäkin ehdin jo viikko sitten nappaamaan kuvan, mutta en ole ehtinyt tänne asti postata. 


Aika pieni koppihan tuo on, oikealle puolelle (ei näy kuvassa) tulee vielä suihkukaappi, mutta eiköhän sen kanssa selvitä. Kellariin tulee kuitenkin sitten tilavammat pesutilat ja alakertaan tilavampi vessa.


Vaikka muutto lähestyykin, niin bloggaaminen ei jää tähän. Tarkoitus on jatkaa vielä remonteista kertomista ja elämästä rintamamiestalossa. Muuton jälkeen jää toivottavasti enemmän aikaakin kirjoitteluun.

tiistai 7. helmikuuta 2012

Kiirettä pitää

Olen sairastellut lasten kanssa ja muutenkin päivät täynnä ohjelmaa, joten blogissa on ollut taas hiljaisempi vaihe. Mieskin on ollut nyt enemmän kotona meidän kanssa, joten remonttikin on edennyt hitaammin. Lisäksi lumityöt ovat vieneet melkein joka ilta remonttiaikaa.
Päätimme muuttaa mieheni isäkuukauden aikana, joka alkaa maaliskuun puolessa välissä, joten ei tarvitse enää stressailla deadlinen kanssa. Muutenkin helppoa, kun voimme muuttaa osissa. Ei tarvitse tehdä isoa urakkaa yhden viikonlopun aikana.


Talolla on jatkettu seinien tekoa ja seiniä on alettu jo tasoittamaankin. Tällä tai ensi viikolla pitäisi tulla lautalattia yläkertaan. Sen jälkeen pääsemmekin siivoamaan alakertaa, kun sinne ei tule enää purua yläkerrasta. Paljon on vielä hommaa edessä, muutonkin jälkeen. Lautalattia tulee näillä näkymin Erikoishöyläyksestä. Hieman vielä arvotaan kuusen ja männyn välillä.


Tästä tuli nyt kuvaton päivitys, kun en ole päässyt talolle kuvailemaan. Torstaina toivottavasti tiedän enemmän tuosta lattiasta. :)